Gemeente Zulte op Instagram

foto Instagram.png
12/01/2024

De gemeente Zulte heeft nu ook haar eigen Instagrampagina. Daarop zullen onder meer de mooiste plekken in Zulte verschijnen. Naast eigen berichten is er ook de mogelijkheid voor de eigen inwoners om beelden te delen via dit nieuwe kanaal.

 

Zulte was al langer actief op sociale media, maar nog niet op Instagram. Daar komt nu verandering in. Bekende en minder bekende inwoners en hun verhaal worden er in de kijker gezet. Af en toe verschijnt er een archiefbeeld van een herkenbare plek in Zulte. Via Instagramverhalen kan je ook afgelopen evenementen herbeleven.

 

Naast de eigen berichten is er ook de mogelijkheid aan inwoners en bezoekers om hun ervaringen te delen. Ontdekken zij de mooiste plek van Zulte? Genoten ze van een terrasje of een voorstelling? Dan kunnen ze hun foto delen via Instagram met de hashtag #OntdekZulte. Wie deze hashtag gebruikt, maakt kans om met de genomen foto te verschijnen in het eerstvolgende gemeentelijk infomagazine InfoZulte.

 

Burgemeester Simon Lagrange: “Met de nieuwe Instagram-account zetten we opnieuw een stap vooruit in onze communicatie. Zo is Instagram een uitstekende manier om ook de jongere generaties goed te bereiken.”

 

Volg Zulte vanaf nu op Instagram (@GemeenteZulte) en ontdek, deel en beleef Zulte.