Cafetaria Gaston Martenszaal uitgerust met keuken

Cafeteria Gaston Martenszaal.jpg
03/05/2024

Op initiatief van gemeenteraadslid Tania Verpraet werd de cafetaria van de Gaston Martenszaal recent uitgerust met een handige keuken. 

 

In de cafetaria van de Gaston Martenszaal was er weinig gelegenheid om comfortabel borden af te wassen, koffie te zetten of iets op te warmen. Dit maakte de zaal minder geschikt om activiteiten zoals recepties te laten doorgaan. In het Ontmoetingscentrum Olsene en Guldepoort Machelen is er wel die mogelijkheid.

 

"Gebruikers van de Gaston Martenszaal brengen vaak zelf een oven mee. Vandaar de noodzaak om in de cafetaria een eenvoudige maar bruikbare keuken te voorzien", zegt Tania Verpraet. Schepen Michaël Vandemeulebroecke vult aan: ‘In de voorbije weken werd door de technische dienst van de gemeente prachtig werk geleverd. In de bergruimte van de cafetaria werden een aanrecht met afwasbak en ruime kasten gebouwd. Binnenkort wordt de keuken nog aangevuld met een oven en microgolfoven. Onze gemeentelijke accommodatie wordt op die manier extra gebruiksvriendelijk gemaakt voor de vele Zultse verenigingen en particulieren die er gebruik van maken.’

 

Foto: gemeenteraadslid Tania Verpraet en schepen Michaël Vandemeulebroecke aan de vernieuwde keuken van de Gaston Martenszaal in Zulte.