Twee nieuwe jonge kandidaten

persbericht.jpg
30/01/2024

Met Stephen Vandenbossche en Michelle Vande Veire stellen we twee nieuwe jonge kandidaten voor op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober.

Stephen Vandenbossche is 22 jaar en woont in de Tuinwijk in Machelen, samen met zijn ouders Vincent en Cindy en zus Daphne. Stephen voetbalt momenteel bij het eerste elftal van Olsene Sportief. Voorheen was hij actief bij KME Machelen en Sparta Petegem. Stephen is ook trouwe supporter van SV Zulte Waregem en lid van de sfeergroep. Beroepshalve is hij als recent afgestudeerde boekhouder aan de slag bij Franky Fresh Food. Stephen heeft een passie voor sport en de gemeente Zulte. Hij wil zich graag met Open Zulte inzetten voor een bruisende en levendige gemeente.

Michelle Vande Veire is 28 jaar en woont in de Waalstraat in Zulte. Na haar studies in de economische richting, besliste ze toch om in de voetsporen van haar ouders te treden. Samen met haar papa Didier is ze zelfstandig kapster en barbier in Kapsalon Ungaro te Zulte. Daarnaast is ze ook de rechterhand in de zaak van haar echtgenoot Cédric, rond alles wat installaties van groene energie betreft. Samen zijn ze trotse ouders van Médard. Michelle wil graag een luisterend oor bieden aan alle inwoners en zo voor hen een aanspreekpunt zijn.

Burgemeester en lijsttrekker Simon Lagrange is blij met de twee nieuwkomers. “Het is goed dat we jonge mensen kunnen aantrekken naar de gemeentelijke politiek. Dat komt onze partij en het beleid ten goede.”

Open Zulte-voorzitter Peter Verdonckt: “Hiermee is onze lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bijna volledig. Het wordt een mooie combinatie van jarenlange ervaring en vernieuwend enthousiasme. We nodigen iedereen uit op onze nieuwjaarsreceptie op zondag 11 februari, vanaf 11u in de Gaston Martenszaal in Zulte. U kan er kennismaken met al onze kandidaten.”

 

Lees ook het artikel op HLN.